+358 6 318 1000  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Banner

Tietolaite Oy - Tietoa meistä Sulauteutut järjestelmät, Elektroniikkasuunnittelu, Ohjelmistosuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Palvelut, Tuotekehityspalvelut, Sulautettu ohjelmointi, IoT

Tietolaite Oy on sulautettujen järjestelmien tuotekehityspalveluja tarjoava yritys

Olemme asiakaskohtaisiin sulautettuihin järjestelmiin liittyvien tuotekehitys-palvelujen tarjontaan erikoistunut yritys. Tuotekehityspalvelutarjontaamme kuuluvat mm. sulautettuihin järjestelmiin liittyvät ohjelmistot, sekä niihin liittyvä elektroniikka- ja testaussuunnittelu.

Tuotekehityspalvelumme kattaa sulautettuihin järjestelmiin ja teolliseen internettiin (IoT) liittyvien ohjelmistojen ja digitaalielektroniikan kehityksen, sekä myös erilaisten analogisten mittaus- ja syöttöpiirien, pienien lineaaristen- ja hakkuriteholähteiden sekä mahdollisen käyttöliittymän suunnittelun.

Tarvittaessa pystymme toteuttamaan projektin kokonaisratkaisuna aina ideoinnista tuotantoon saakka "avaimet käteen" -toimituksena.

Tavoitteet

Asiakaskuntamme koostuu kotimaisista laitevalmistajista loppukäyttäjiin, jatkuen aina monikansallisiin suuryrityksiin saakka. Pyrimme auttamaan asiakkaitamme suunnittelemaan ja valmistamaan tehokkaita, turvallisia ja ympäristöystävällisiä laitteita. Vaikka Tietolaitteen toiminnan painopiste on kotimaassa, myös kansainvälistä yhteistyötä pyritään kasvattamaan entisestään.

Laatu on meille yksi tärkeimmistä toimintaa ohjaavista tekijöistä. Tämä näkyy aina myös lopputuloksessa: testattu, toimiva sekä hyvin dokumentoitu tuote on helppo valmistaa ja ylläpitää.

Näitä pitkäjänteisen ja vakaan toiminnan periaatteita noudattaen Tietolaite on valmis kestävään yhteistyöhön niin vanhojen kuin uusienkin asiakkaiden kanssa.

 

Historia

Tietolaite Oy sai alkunsa vuonna 1988 perustetusta toiminimestä. Toiminnan laajetessa, vuodesta 1994 alkaen yritysmuodoksi muutettiin osakeyhtiö, mutta toiminnan perusluonne on muuttunut vain vähän. Yritys tuottaa sulautettuun ohjelmointiin ja elektroniikkasuunnitteluun liittyviä palveluja, kuten jo aivan ensimmäisenä toimintavuotenaan.

Takana on yli 30 vuotta pitkäjänteistä ja tuloksellista yhteistyötä useiden asiakkaidemme tuotekehityksen parissa. Yhteistyökumppaniemme kautta täydennämme palveluamme tarvittaessa ja esimerkiksi mekaniikkasuunnittelua sekä protovalmistusta varten olemme hioneet toimivat yhteistyösuhteet luotettavien alihankkijoiden kanssa.

Useat pitkäaikaiset asiakassuhteemme ovat osoitus siitä, että palvelumme tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme kilpailukykyisempien tuotteiden ja sitä kautta lisääntyneen myynnin ansiosta.

At your service, palveluksessanne, olemme käytettävissä

Tietolaite on nyt osa Sulautetut Group -ryhmää

Sulautetut Group on perustettu, jotta voisimme palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin. Kattavampaan palvelutarjontaan sisältyy nyt koko skaala ideoinnista ja kehityksestä aina tuotteen massatuotantoon asti.

Lue lisää...

 
Sulautetut Group logo

Toimintamme kulmakivet

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys

Laatu

Laatu

Ammattitaito

Ammattitaito

 

 Tietolaite Oy

Olympiakatu 3 B
65100 Vaasa
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh: +358 6 318 1000

Copyright © 2001-2023 Tietolaite Oy

itewiki