+358 6 318 1000  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Banner

Ohjelmistosuunnittelupalvelut Sulauteutut järjestelmät, Elektroniikkasuunnittelu, Ohjelmistosuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Palvelut, Tuotekehityspalvelut, Sulautettu ohjelmointi, IoT

Sulautetut ohjelmistot

Sulautettujen ohjelmistojen tekoa nopeuttamaan ja helpottamaan käytämme ensisijaisesti Tietolaitteen omakehittämää T-Plat.E ohjelmistoalustaa sekä ohjelmistokirjastoa.

T-Plat.E ohjelmistoalustassa kiteytyy Tietolaitteen pitkä kokemus elektroniikkasuunnittelusta, ohjelmistokehityksestä sekä asiakaskohtaisista ratkaisuista. Lopputuloksena on skaalautuva laitteesta, käyttöjärjestelmästä tai kehitysympäristöstä riippumaton sovellusalusta.

Ohjelmistoalustan rakenne on hyvin modulaarinen, jolloin kerran kehitetty ohjelmakoodi on helposti käytettävissä uudelleen - esimerkiksi asiakkaan myöhemmissä tuotteissa.

 
Software, ohjelmistosuunnittelu, vuokaavio

Huippuosaamista ohjelmistotekniikan saralla

Painopisteemme ja ydinosaamisemme ovat sulautetuissa ohjelmistoissa, mutta toteutamme myös PC-ohjelmistoja tarpeen mukaan. Hallitsemme nykyaikaiset menetelmät ja sovellamme niitä tarkoituksenmukaisella tavalla, aina parhaaseen lopputulokseen pyrkien. Tietolaitteen pitkä kokemus ohjelmistokehityksessä näkyy myös loppukäyttäjälle asti - hiotut yksityiskohdat ja toimintavarmuus ovat vahvoja valttejamme.

Yhteistyön ei myöskään tarvitse päättyä lopputoimitukseen. Olemme valmiit ottamaan vastuun myös ohjelmiston jatkokehityksestä ja ylläpidosta.

 

PC-sovellukset

Suunnittelemme ohjelmistoja myös PC:lle, esimerkiksi Windows-ympäristöön. Tyypillinen asiakaskohtainen sovellus on suunnitellun laitteen käyttöliittymä tai hallintatyökalu. Myös tuotantotestaukseen liittyvät PC-ohjelmistot kuuluvat niinikään tapauskohtaisesti valikoimaamme.

 

 Tietolaite Oy

Olympiakatu 3 B
65100 Vaasa
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh: +358 6 318 1000

Copyright © 2001-2023 Tietolaite Oy

itewiki