+358 6 318 1000  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Banner

Tietolaitteen palvelut Sulauteutut järjestelmät, Elektroniikkasuunnittelu, Ohjelmistosuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Palvelut, Tuotekehityspalvelut, Sulautettu ohjelmointi, IoT

Haluatko kehittää tuotteesi markkinoiden johtotähdeksi?

Erikoisalaamme ovat sulautetut järjestelmät. Näiden tarkoitus on usein laajentaa tuotteen käyttöalaa, turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä lisäämällä tuotteen "älykkyyttä", mutta toisaalta säästää valmistuskustannuksia elektroniikan tehokkaan hyödyntämisen avulla.

Ensisijaisesti palveluihimme kuuluvat asiakaskohtaisten PC- ja sulautettujen ohjelmistojen sekä elektroniikan suunnittelu. Suunnittelupalvelut voidaan toteuttaa kokonaisratkaisuna aina ideoinnista tuotantoon saakka tai yhteistyössä asiakkaan oman tuotekehityksen kanssa.

 
Kättely, sopimus, yhteistyö, palveluksessasi

Tietolaite on nyt osa Sulautetut Group -ryhmää

Sulautetut Group on perustettu, jotta voisimme palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin. Kattavampaan palvelutarjontaan sisältyy nyt koko skaala ideoinnista ja kehityksestä aina tuotteen massatuotantoon asti.

Lue lisää...

 
Sulautetut Group logo

Testausjärjestelmät

Erityisesti kevyeen ja kustannustehokkaaseen automaattiseen laite-, kortti- tai tuotantotestaukseen kehitetty testauskonsepti.

Lue lisää...

Tietolaite Smart Tester

Ohjelmistosuunnittelu

Huippuosaamista sulautettujen ohjelmistojen ja PC-sovellusten kehittämisessä. Olipa kyseessä kokonaan uuden tuotteen tai ohjelmiston suunnittelu, jatkokehittäminen tai ylläpito.

Lue lisää...

Elektroniikkasuunnittelu

Laite- ja tuotesuunnittelua ammattitaidolla ideoinnista tuotteeksi saakka. Erikoisalaamme ovat sulautettujen järjestelmien suunnittelu.

Lue lisää...

Ohjelmoitava logiikka sulautettuun laitteeseen

Ohjelmoitava logiikka

Monipuolinen ja helposti muokattava ratkaisu sulautetun laitteen logiikkaohjelmointiin. Ratkaisun mahdollistaman toiminnallisen joustavuuden ansiosta asiakkaan laite voidaan monipuolisesti ja helposti ohjelmoida, sopeuttaa tai konfiguroida toimimaan erilaisissa toimintaympäristöissä.

Lue lisää...

T-Plat.E Ohjelmistoalusta

Laiteläheisen ohjelmiston luominen vaatii rautaista osaamista. T-Plat.E ohjelmistoalusta on suunniteltu ajatellen koodin skaalattavuutta, siirrettävyyttä ja uudelleenkäytettävyyttä.

Lue lisää...

Konsultointipalvelut

Meillä on vuosikymmenten kokemus elektroniikkasuunnittelusta, ohjelmistokehityksestä sekä asiakaskohtaisista ratkaisuista. Kokemuksemme ja osaamisemme ovat käytettävissäsi myös yhteistyössä asiakkaan oman tuotekehityksen kanssa.

Lue lisää...

Toimintamme kulmakivet

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys

Laatu

Laatu

Ammattitaito

Ammattitaito

 

 Tietolaite Oy

Olympiakatu 3 B
65100 Vaasa
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh: +358 6 318 1000

Copyright © 2001-2023 Tietolaite Oy

itewiki