+358 6 318 1000  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Banneri, Piirikortti, Tietolaite, elektroniikkasuunnittelu

TUOTEKEHITYSTÄ ASIAKKAAN EDUKSI Sulauteutut järjestelmät, Elektroniikkasuunnittelu, Ohjelmistosuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Palvelut, Tuotekehityspalvelut, Sulautettu ohjelmointi

Rautaista softakehitystä

Tietolaite on asiakaskohtaisiin sulautettuihin järjestelmiin erikoistunut yritys. Erityisosaamistamme ovat sulautettuihin järjestelmiin liittyvät ohjelmistot, sekä niihin liittyvä elektroniikka- ja testaussuunnittelu. Voimme osaamisellamme nostaa tuotteesi hyötyarvoa ja kustannustehokkuutta sekä virittää tuotantosi uudelle tasolle. Sulauteutut järjestelmät, Elektroniikkasuunnittelu, Ohjelmistosuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Palvelut, Tuotekehityspalvelut, Sulautettu ohjelmointi, IoT

Tuotekehityspalvelumme kattaa paitsi sulautettuihin järjestelmiin ja teolliseen internettiin (IoT) liittyvän ohjelmiston ja digitaalielektroniikan, myös erilaiset analogiset mittaus- ja syöttöpiirit, pienet lineaariset- ja hakkuriteholähteet sekä mahdollisen käyttöliittymän suunnittelun, kuten esim. kosketusnäytön tai PC-ohjelman.

 
Piirikortti, Tietolaite, elektroniikkasuunnittelu

Tietolaite on nyt osa Sulautetut Group -ryhmää

Sulautetut Group on perustettu, jotta voisimme palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin. Kattavampaan palvelutarjontaan sisältyy nyt koko skaala ideoinnista ja kehityksestä aina tuotteen massatuotantoon asti.

Lue lisää...

 
Sulautetut Group logo

Testausjärjestelmät

Erityisesti kevyeen ja kustannustehokkaaseen automaattiseen laite-, kortti- tai tuotantotestaukseen kehitetty testauskonsepti.

Lue lisää...

Tietolaite Smart Tester

Ohjelmistosuunnittelu

Huippuosaamista sulautettujen ohjelmistojen ja PC-sovellusten kehittämisessä. Olipa kyseessä kokonaan uuden tuotteen tai ohjelmiston suunnittelu, jatkokehittäminen tai ylläpito.

Lue lisää...

Elektroniikkasuunnittelu

Laite- ja tuotesuunnittelua ammattitaidolla ideoinnista tuotteeksi saakka. Erikoisalaamme ovat sulautettujen järjestelmien suunnittelu.

Lue lisää...

Ohjelmoitava logiikka sulautettuun laitteeseen

Ohjelmoitava logiikka

Monipuolinen ja helposti muokattava ratkaisu sulautetun laitteen logiikkaohjelmointiin. Ratkaisun mahdollistaman toiminnallisen joustavuuden ansiosta asiakkaan laite voidaan monipuolisesti ja helposti ohjelmoida, sopeuttaa tai konfiguroida toimimaan erilaisissa toimintaympäristöissä.

Lue lisää...

T-Plat.E Ohjelmistoalusta

Laiteläheisen ohjelmiston luominen vaatii rautaista osaamista. T-Plat.E ohjelmistoalusta on suunniteltu ajatellen koodin skaalattavuutta, siirrettävyyttä ja uudelleenkäytettävyyttä.

Lue lisää...

Konsultointipalvelut

Meillä on vuosikymmenten kokemus elektroniikkasuunnittelusta, ohjelmistokehityksestä sekä asiakaskohtaisista ratkaisuista. Kokemuksemme ja osaamisemme ovat käytettävissäsi myös yhteistyössä asiakkaan oman tuotekehityksen kanssa.

Lue lisää...

Toimintamme kulmakivet

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys

Laatu

Laatu

Ammattitaito

Ammattitaito

Mitä ovat sulautetut järjestelmät?

Sulautettu järjestelmä on käytännössä tietokone, joka on sulautettu osaksi laitetta. Sulautetuilla järjestelmillä voidaan lisätä tuotteen älykkyyttä.

Lue lisää...

Sulautettujen järjestelmien tulevaisuus

Jo tänään yleisesti markkinoilla olevat älykellot ja robottiruohonleikkurit ovat vasta pintaraapaisu kasvaville mahdollisuuksille, joita erilaiset älylaitteet tuovat meille tulevaisuudessa.

Lue lisää...

 

 Tietolaite Oy

Olympiakatu 3 B
65100 Vaasa
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh: +358 6 318 1000

Copyright © 2001-2023 Tietolaite Oy

itewiki