+358 6 318 1000  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Banner

Ohjelmoitava logiikka sulautettuun laitteeseen Sulauteutut järjestelmät, Elektroniikkasuunnittelu, Ohjelmistosuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Palvelut, Tuotekehityspalvelut, Sulautettu ohjelmointi, IoT, Tuotantotestaus, Testausjärjestelmät, PLC, Ohjelmoitava logiikka

Monipuolinen ja helposti muokattava ratkaisu sulautetun laitteen logiikkaohjelmointiin

Meiltä löytyy ratkaisu myös logiikan ohjelmointiin asiakkaalle räätälöityyn sulautettuun laitteeseen. Ratkaisun mahdollistaman toiminnallisen joustavuuden ansiosta asiakkaan laite voidaan monipuolisesti ja helposti ohjelmoida, sopeuttaa tai konfiguroida toimimaan erilaisissa toimintaympäristöissä.

PC-ohjelmistolla voidaan helposti rakentaa ja muokata laitteen toimintalogiikkaa IEC 61131-3 mukaisilla ohjelmointikielillä. Tarjolla ovat graafinen ohjelmointikieli Function Block Diagram (FBD) ja Pascal-tyyppinen ohjelmointikieli Structured Text (ST), joita molempia voi hyödyntää logiikan ohjelmoinnissa. Valmis toimintalogiikkaohjelma ladataan PC-ohjelmistolla asiakkaalle räätälöityyn laitteeseen, jonne logiikkamoottori on integroitu. Toimintalogiikkaohjelmaa ajetaan logiikkamoottorissa, jossa määritellyt laitteen fyysiset rajapinnat (tulot ja lähdöt) yhdistyvät toimintalogiikkaan ja toimivat ladatun toimintalogiikkaohjelman mukaisesti.

Konseptin tuomat edut eivät rajoitu standardeihin tai nykyiseen toiminnallisuuteen, vaan voimme myös tarvittaessa kehittää uutta toiminnallisuutta täydentääksemme nykyistä ratkaisua ja soveltuaksemme paremmin asiakkaan tarpeeseen.

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit, niin kerromme lisää!

 
Sulautettu logiikkaohjelmointi
 

 Tietolaite Oy

Olympiakatu 3 B
65100 Vaasa
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh: +358 6 318 1000

Copyright © 2001-2023 Tietolaite Oy

itewiki