+358 6 318 1000  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Banner

Sulautettu ohjelmistoalusta T-Plat.E Sulauteutut järjestelmät, Elektroniikkasuunnittelu, Ohjelmistosuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Palvelut, Tuotekehityspalvelut, Sulautettu ohjelmointi, IoT

Laiteläheisen ohjelmiston luominen vaatii rautaista osaamista

Sulautetun järjestelmän ohjelmiston suunnittelu sisältää huolellisen työn ohessa lukuisia periaatteellisia ratkaisuja, joiden myötä järjestelmä menestyy tai ei menesty. Periaatteellisia ratkaisuja ovat mm. käyttöjärjestelmä ja tarvitaanko sitä, ohjelmiston sisäinen toimintaperiaate, rakenne ja ohjelmiston osien keskinäinen kommunikointi sekä näihin liittyen erilaiset rajapinnat. Näistä ratkaisuista muodostuu ohjelmiston arkkitehtuuri.

Arkkitehtuurin onnistuminen ei välttämättä käy ilmi vielä projektin valmistuttua. Tyypillisesti arkkitehtuurin tulee kestää myös lisävaatimuksista, myöhemmistä muutoksista ja muusta ylläpitotarpeesta johtuvat vaatimukset. Sulautetun järjestelmän sisältävä tuote saattaa elää ja muuttua sekin, eikä ohjelmiston suunnittelun ja kehityksen aloittaminen uudelleen alusta jokaisen muutoksen jälkeen ole toivottavaa, jos edes mahdollista.

T-Plat.E vastaa tuotekehityksen haasteisiin

Kaikkea tätä kehitys- ja ylläpitotyötä tehostamaan Tietolaite on kehittänyt oman ohjelmistoalustan, joka sisältää ohjelmiston oleelliset arkkitehtoniset osat sellaisina, kuin olemme ne vuosien ja lukuisten projektien kokemuksella hyväksi havainneet.

 

Itse asiassa T-Plat.E onkin paljon enemmän kuin vain yhden sulautetun järjestelmän toimiva arkkitehtuuri.

T-Plat.E on suunniteltu ajatellen koodin skaalattavuutta, siirrettävyyttä ja uudelleenkäytettävyyttä. Modulaarinen arkkitehtuuri yksinkertaistaa sulautettuihin ohjelmistoihin tyyppillisesti liittyvien piirteiden integrointia.

Ohjelmistoalustaan liittyvä laaja ohjelmistokirjasto sisältää monia uudelleenkäytettäviä ohjelmistomoduleita sekä muita yleisiä työkaluja ja ratkaisuja. Poimimalla soveltuvat osat tästä kirjastosta ja rakentamalla ohjelmiston pohja T-Plat.E alustan mukaan voidaan huomio siirtää projektikohtaisiin yksityiskohtiin heti projektin varhaisessa vaiheessa.

T-Plat.E ohjelmakirjasto tukee vakiona mm. Cortex-M0/M3/M4/M7, ARM7, M16C ja AVR kohdealustoja, sekä Windows ympäristöä, mutta skaalautuvuuden ansiosta lähes mikä tahansa ympäristö on asiakaskohtaisesti räätälöitynä mahdollinen. Tämän ansiosta sulautetun ohjelmiston tuotekehitys voi alkaa jopa ennen lopullisen laitteiston lukkoon lyömistä!

T-Plat.E ohjelmistoalusta on asiakkaalle tarjolla erilaisia lisensointi vaihtoehtoja. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

 

 Tietolaite Oy

Olympiakatu 3 B
65100 Vaasa
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh: +358 6 318 1000

Copyright © 2001-2023 Tietolaite Oy

itewiki