+358 6 318 1000  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Banner

Elektroniikkasunnittelupalvelut Sulauteutut järjestelmät, Elektroniikkasuunnittelu, Ohjelmistosuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Palvelut, Tuotekehityspalvelut, Sulautettu ohjelmointi, IoT

Laitesuunnittelua ammattitaidolla ideoinnista tuotteeksi saakka

Erikoisalaamme ovat sulautetut järjestelmät. Elektroniikkasuunnittelumme kattaa paitsi tavanomaisimmat digitaalipiirit myös erilaiset analogiset mittaus- ja syöttöpiirit, pienet lineaariset- ja hakkuriteholähteet sekä näyttömoduulit erilaisiin tarpeisiin. Erilaiset väylät ja protokollat kuten USB, Ethernet (TCP/IP), CAN tai Modbus kuuluvat valikoimaamme osin yhteistyökumppaniemme kautta.

Tuotantotestaus

Tuotantotestaus on tärkeä osa teollisen tuotteen nykyaikaista valmistusprosessia, jonka tarkoitus on estää viallisen tuotteen päätyminen loppukäyttäjälle. Tavanomainen järjestelmä koostuu tietokoneesta, testausohjelmistosta sekä yleisesti käytössä olevista mittalaitteista mahdollisuuksien mukaan.

Kokonaisten tuotantotestausratkaisujen lisäksi toimitamme myös räätälöityjä komponentteja jo olemassa oleviin tai suunniteltuihin testausjärjestelmiin. Myös uutta tuotetta kehitettäessä kiinnitämme erityistä huomiota tuotantotestaukseen jo suunnitteluvaiheessa.

 
Piirikortti

Prototyyppivalmistus

Suunniteltuamme projektiin liittyvän elektroniikan, valmistamme tuotteesta myös kokonaisen prototyypin. Tämä sisältää piirilevysuunnittelun, valmistuksen pienissä määrissä sekä tarvittaessa myös mekaniikkasuunnittelun ja kokoonpanon yhteistyökumppaniemme kautta.

 

 Tietolaite Oy

Olympiakatu 3 B
65100 Vaasa
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh: +358 6 318 1000

Copyright © 2001-2023 Tietolaite Oy

itewiki