Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi.

+358 6 318 1000  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Banner

Tietolaitteen palvelut Sulauteutut järjestelmät, Elektroniikkasuunnittelu, Ohjelmistosuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Palvelut, Tuotekehityspalvelut, Sulautettu ohjelmointi, IoT

Haluatko kehittää tuotteesi markkinoiden johtotähdeksi?

Erikoisalaamme ovat sulautetut järjestelmät. Näiden tarkoitus on usein laajentaa tuotteen käyttöalaa, turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä lisäämällä tuotteen "älykkyyttä", mutta toisaalta säästää valmistuskustannuksia elektroniikan tehokkaan hyödyntämisen avulla.

Ensisijaisesti palveluihimme kuuluvat asiakaskohtaisten PC- ja sulautettujen ohjelmistojen sekä elektroniikan suunnittelu. Suunnittelupalvelut voidaan toteuttaa kokonaisratkaisuna aina ideoinnista tuotantoon saakka tai yhteistyössä asiakkaan oman tuotekehityksen kanssa.

 
Kättely, sopimus, yhteistyö, palveluksessasi

Ohjelmistosuunnittelu

Huippuosaamista sulautettujen ohjelmistojen ja PC-sovellusten kehittämisessä. Olipa kyseessä kokonaan uuden tuotteen tai ohjelmiston suunnittelu, jatkokehittäminen tai ylläpito.

Lue lisää...

Elektroniikkasuunnittelu

Laite- ja tuotesuunnittelua ammattitaidolla ideoinnista tuotteeksi saakka. Erikoisalaamme ovat sulautettujen järjestelmien suunnittelu.

Lue lisää...

T-Plat.E Ohjelmistoalusta

Laiteläheisen ohjelmiston luominen vaatii rautaista osaamista. T-Plat.E ohjelmistoalusta on suunniteltu ajatellen koodin skaalattavuutta, siirrettävyyttä ja uudelleenkäytettävyyttä.

Lue lisää...

Konsultointipalvelut

Meillä on vuosikymmenten kokemus elektroniikkasuunnittelusta, ohjelmistokehityksestä sekä asiakaskohtaisista ratkaisuista. Kokemuksemme ja osaamisemme ovat käytettävissäsi myös yhteistyössä asiakkaan oman tuotekehityksen kanssa.

Lue lisää...

Toimintamme kulmakivet

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys

Laatu

Laatu

Ammattitaito

Ammattitaito

 Tietolaite Oy

Olympiakatu 3 B
65100 Vaasa
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh: +358 6 318 1000

Copyright © 2001-2019 Tietolaite Oy